ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

13 Jan
ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΤΑΒΕ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ POOMSAE

Εκδοτης : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΤΑΒΕ


Το ενδιαφέρον για το τεχνικό κομμάτι του ταεκβοντό, το Poomsae, είναι ιδιαίτερα έντονο τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και η ΕΤΑΒΕ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. ...
Αναλυτικά...

Το ενδιαφέρον για το τεχνικό κομμάτι του ταεκβοντό, το Poomsae, είναι ιδιαίτερα έντονο τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα και η ΕΤΑΒΕ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Αποφάσισε τη δημιουργία για πρώτη φορά κλιμακίου, στο οποίο θα ηγηθούν τρεις προπονητές εγνωσμένης αξίας και συγκεκριμένα ο Ιωακείμ Πεχλιβάνης, ο Αντώνης Αρβανιτίδης και η Φανή Πανάκα.

Όπως και στο αγωνιστικό έτσι και στο τεχνικό, οι προπονητές θα επιβλέψουν τους αθλητές και τις αθλήτριες, στους οποίους η Ένωση θα δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε τουρνουά του εξωτερικού κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε και τους τρεις δασκάλους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της Ένωσης και για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
Ο δάσκαλος του Αθλητικού Σωματείου Hwarang (Μαχητές) είναι διπλωματούχος προπονητής ΓΓΑ. Έχει 8 DAN ΕΛΟΤ και 7 DAN KUKKIWON-ETU. Προπονητής της εθνικής ομάδας από το 2003 έως το 2006 και από το 2017 έως το 2022. Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Poomsae στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και υπεύθυνος των κλιμακίων της Ένωσης. Είχε ενεργή συμμετοχή σε αγώνες ως αθλητής 22 χρόνια στο αγωνιστικό (5ος στα Ευρωπαϊκά 1993 & 1995 κ.α.). Έχει ενεργή συμμετοχή ως αθλητής τα 12 τελευταία χρόνια στο Poomsae (7o στο Ευρωπαϊκό 2017 κ.α.).

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ο δάσκαλος του ΑΣ Σάρισα είναι κάτοχος 6 DAN. Διαθέτει δίπλωμα προπονητή ETU. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών/Βαρηκόων που έγιναν στην Βραζιλία, είχε χρέη προπονητή της εθνικής ομάδας.

ΠΑΝΑΚΑ ΦΑΝΗ
Η δασκάλα του ΑΣ Ανατολικός Πυλαίας είναι κάτοχος 7 DAN. Είναι πτυχιούχος ΓΓΑ, ενώ έχει και πτυχίο διαιτητή Α` κατηγορίας.

αρχειο ανακοινωσεων