ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

23 Jan
Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, σεμινάριο Ενημέρωσης-εξετάσεις Νέων & εν ενεργεία Διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και αφορούσε σωματεία που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΒΕ. ...
Αναλυτικά...

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, σεμινάριο Ενημέρωσης-εξετάσεις Νέων & εν ενεργεία Διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και αφορούσε σωματεία που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας W.T., κινησιολογία, ενώ την επομένη έγινε ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας W.T., κινησιολογία, εξετάσεις νέων & εν ενεργεία διαιτητών.

«Το σεμινάριο είχε μεγάλη επιτυχία. Το παρακολούθησαν συνολικά 60 διαιτητές, 27 εκ των οποίων νέοι, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Το κυριότερο είναι ότι ενημερώσαμε τους διαιτητές για τις μικροαλλαγές στους κανονισμούς που θα ισχύουν από 27 Ιανουαρίου», είπε ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Χρήστος Αγραφιώτης.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη διαιτησίας της ΕΤΑΒΕ, Σωτηρία Μπάρδα τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Αγραφιώτη Χρήστο, υπεύθυνο διαιτησίας ΕΛΟΤ και πρόεδρο της ΚΕΔ, για την άριστη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του. Με τις άρτιες γνώσεις των κανονισμων και την εμπειρία του , κατάφερε την άριστη εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων. Η ανταπόκριση, η συμμετοχή και το ενδιαφέρον, ήταν πολύ μεγάλο, από όλα τα σωματεία και τους ευχαριστούμε για αυτό. Καλωσορίζω τους νέους διαιτητές στο δυναμικό της Ένωσης μας και τους ευχομαι καλή σταδιοδρομία. Εύχομαι επίσης, καλούς αγώνες και καλή δύναμη σε όλους , στις υψηλές προκλήσεις και απαιτήσεις της νέας χρονιάς».

αρχειο ανακοινωσεων