ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

17 Jun
1 ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΕΤΑΒΕ

Εκδοτης : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΤΑΒΕ


...
Αναλυτικά...

Το 1ο καλοκαιρινό προπονητικό καμπ της ΕΤΑΒΕ είναι πλέον γεγονός! Στην κατασκήνωση Τζιώνη (Tzioni Summer Camp), σε κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καβάλα, την Δράμα και τη Χαλκιδική, η Ένωση θα διοργανώσει καμπ προετοιμασίας, το διάστημα 24 με 28 Αυγούστου.

 Ένα προπονητικό καμπ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι αθλητές και αθλήτριες των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ αλλά και όχι μόνο, αφού σε συνεργασία με τις κατασκηνώσεις, θα γίνει δεκτός και περιορισμένος αριθμός αθλητών και αθλητριών εκτός κλιμακίων. Για αυτόν τον λόγο, τα σωματεία που επιθυμούν να στείλουν αθλητές και αθλήτριες στο καμπ, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΕΤΑΒΕ, για να δηλώσουν συμμετοχή!

Κατά τη διάρκεια του, εκτός των προπονήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας, διατροφής και φυσιοθεραπείας, αφού το ζητούμενο για την Ένωση είναι να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που άπτονται του taekwondo.

Οι κατασκηνώσεις Τζιώνη, οι οποίες βρίσκονται στην Ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης Ν.Σερρών, στο 5ο χλμ Κερδυλλίων – Ασπροβάλτας, προσφέρουν μια όαση χαράς, ψυχαγωγίας και ατελείωτου παιχνιδιού.

αρχειο ανακοινωσεων