ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

27 Sep
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΤΑΒΕ 2022

Εκδοτης : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΤΑΒΕ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ...
Αναλυτικά...

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού της καλεί τα Μέλη της Ένωσης με δικαίωμα ψήφου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 11:00 στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN( Μοναστηρίου 8 ,Θεσσαλονίκη). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 την ίδια ώρα.

ΘΕΜΑΤΑ:

1.ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

2.ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3.ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)

4.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2021

5.ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 31/12/2021 ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ

6.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023

7.ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 2 του καταστατικού της Ένωσης, κάθε σωματείο – Μέλος της εκπροσωπείται στην Γ. Συνέλευση με έναν μόνο αντιπρόσωπο ο οποίος είναι Μέλος του σωματείου και ο οποίος κατά την ημερομηνία που ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του, έχει αποκτήσει το δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται, και αυτό αποδεικνύεται με έγγραφη βεβαίωση του σωματείου – Μέλους. Η γνωστοποίηση εκπροσώπησης προς την Ένωση πρέπει να γίνει (σύμφωνα με το αρθρ.7 παρ.2) (12) δώδεκα μέρες πριν από την Γ. Συνέλευση.Ο αντιπρόσωπος του σωματείου σας θα ειδοποιηθεί με δική σας ευθύνη.Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αντιπρόσωποι μόνον μπορούν να παραστούν στην Γ.Συνέλευση επιδεικνύοντας στην είσοδο της αίθουσας την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι άκυρη η εκπροσώπηση Σωματείων από αντιπροσώπους οι οποίοι είναι προπονητές, ή διαιτητές ή εν ενεργεία αθλητές.Εξουσιοδοτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές την ημέρα της Γ. Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

αρχειο ανακοινωσεων