ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

13 Φεβ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΤΑΒΕ

Εκδοτης : ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ


Ανακοινωση προς συλλόγους ΕΤΑΒΕ ...
Αναλυτικά...

ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΤΑΒΕ

 

Παρακαλούνται όλοι οι υπεύθυνοι για την δήλωση συμμετοχών των συλλόγων και μέχρι το επόμενο προκριματικό πρωτάθλημα να κάνουν τις εξής κινήσεις στις καρτέλες των αθλητών.

 

  • 1.    Έλεγχος ολων των αθλητών για την ορθότητα των στοιχείων. ΦΥΛΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΖΩΝΗ

  • 2.    Έλεγχος διπλοεγραφών και αθλητών που δεν ανήκουν πλέον στον σύλλογο. Οπου υπάρχει η ανάγκη πρέπει να αποσταλεί άμεσα κατάσταση με τους αθλητές που πρέπει να διαγραφούν από την δύναμη του συλλόγου, με email στο register@etabe.gr σημειώνοντας το όνομα του συλλόγου και μόνο τον κωδικό του αθλητή (εμφανίζεται μπροστά από το όνομα του στην κατάσταση των αθλητών)  Μεγάλη προσοχή μην δοθεί προς διαγραφή κωδικός αθλητής/τριας που εχει ήδη συμμετάσχει σε αγώνες το2018.

  • 3.    Όσοι σύλλογοι δεν λαμβάνουν απαντητικό email κατά την διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής μπορούν να τροποποιήσουν το email τους στην Περιοχή Συλλόγων - Δήλωση/Αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

Σημείωση : Από το επόμενο πρωτάθλημα στο απαντητικό email κατά την διάρκεια των δηλώσεων συμμετοχής θα εμφανίζονται και οι διαγραφέντες συμμετοχές.

Τέλος υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα του ελέγχου πριν την λήξη των συμμετοχών , της κατάστασης συμμετεχόντων που βρίσκεται στο κάτω μέροςτης σελίδας δηλώσεων συμμετοχής για τυχόν λάθη.

 

Μηχανογράφηση ΕΤΑΒΕ

αρχειο ανακοινωσεων